LitteraturFølelsernes Intelligens - Daniel Goleman
Daniel Goleman gør op med den gængse opfattelse af, hvor afgørende vores IK er. Han understreger betydningen af følelsesmæssig intelligens som hviler på kvaliteter som selverkendelse og selvbeherskelse, vedholdenhed, flid og motivation. Bogen udkom i 1995 i USA og blev straks oversat til adskillige sprog. Den er blevet en af vores vigtigste bøger indenfor nyere psykologisk forskning.


Træn din følelsesmæssige intelligens – Jeanne Sega
Psykologen Jeanne Sega går videre end Goleman. Hendes bog indeholder praktisk træning i at forstå de følelser vi har, at kunne bruge dem hensigtsmæssigt og at lade dem indgå mere effektivt i vores tankemåde.


Charmør og tyran – Alv A. Dahl og Aud Dalsegg
Psykopater og personer med psykotiske træk er nogle af de vanskeligste mennesker at omgås. De plager deres omgivelser med vold, manipulation, løgnagtighed, selvoptagethed og ansvarsløshed. Denne bog giver læseren den viden man i dag har om psykologiske og sociale faktorer. Man får indblik i kendetegnene på denne personlighedsforstyrrelse.


Sugar Busters – H.Leighton Steward, Morrison C. Bethea, Samuel S. Andrews, Luis A. Balart
Drop sukkeret smid fedtet. Slankekure baseret på lavt fedtindhold virker ikke ! Tusinder af mennesker har forsøgt. Hvorfor virker det ikke ? Fordi det ikke er fedtet der er synderen men sukkeret, og fedtfattige fødevarer er ofte fulde af sukker som medfører produktion af insulin som i for store mængder forhindre forbrændingen af fedt.


Spis dig fra ledsmerter, Gigt m.m. – Ellen Møller
Gigt og ledsmerter hører til de reumatiske lidelser. Det samme gælder slidgigt, ledgigt, fibromyalgi, polymyalgi, tennisarm og -albue, myoser podagra mv. Derfor er det altid nødvendigt med en større eller mindre kostomlægning. Det samme gælder stimulanserne kaffe, te og alkohol.


Den store asiatiske kogebog - Könemann
Flotte farvestrålende opslag, Information om rettens kulturhistoriske baggrund, forslag til servering og tilbehør til alle bogens retter.


Politikens bog om Det Alternative
Telepati, akupunktur, healing, ufoer. Virker det ? Er der nogen beviser, fup eller fakta ? Vær altid meget skeptisk med ånder og den slags !Ondskabens Psykologi
Hvad er ondskab og hvad får mennesker til at udføre grusomme handlinger ?


Det Handler Om Mennesker
Bred grundlæggende indføring i psykologi skrevet ligefrem og med pædagogisk inddsigt.Psykisk Sund og Stærk
For mange mennesker handler sundhed om at spise sundt, motionere og stoppe rygning. Men det er ikke tilstrækkeligt at leve som sundhedsapostel, hvis problemerne gnaver indeni.


Psykologien i perspektiv
Hvad sker der psykologisk,når vi bliver udsat for voldsomme belastninger.Enneagrammet i grundtræk
Indeholder en enkel og præcis metode, så man selv kan finde frem til sin egen type og checke sit valg. Det er den første videnskabeligt udviklede og gennemprøvede enneagramtest.